Hrnek Nejlepší kamarád
search
  • Hrnek Nejlepší kamarád

Hrnek Nejlepší kamarád

239 Kč
S DPH

Přátel a známých má každý z nás nespočet, ovšem kolik je těch doopravdických kamarádů, takových za které byste byli ochotni dát třeba ruku do ohně a oni by to samé bez váhání udělali pro vás?

Počet
skladem

Přátel a známých má každý z nás nespočet, ovšem kolik je těch doopravdických kamarádů, takových za které byste byli ochotni dát třeba ruku do ohně a oni by to samé bez váhání udělali pro vás? Těch je třeba si vážit a svůj vděk za jejich přátelství ocenit drobným dárkem.

Keramický hrneček s potiskem je stylový a vyjadřuje hodně, určitě víc, než co se vejde do textu v potisku. Svých kamarádů si každý člověk vysoko cení a váží si jich, vždyť život bez několika skutečně věrných a obětavých kamarádů si snad ani nedokážeme představit. Drobný dárek dokáže právě kamaráda potěšit a rozveselit, určitě si na dárce vzpomene i ve chvíli, kdy si sedne s hrnečkem právě uvařeného čaje nebo kávy a jen tak se zamyslí. Určitě nemusíte čekat, až bude mít víš nejlepší kamarád svátek nebo narozeniny, můžete ho drobným dárkem jako důkazem přátelství a pozornosti potěšit kdykoliv, pokud bude překvapen, potom jedině mile!

Pro mytí hrnečku je vhodným postupem šetrné omytí v ruce, myčka na nádobí není tím pravým řešením. Potisk určitě při ručním omývání vydrží déle a bude stále zářit jasnými barvami.

Rozměry

9,5 x 8 cm (výška x průměr)

Materiál

kvalitní keramika s potiskem z obou stran, pro praváka i leváka

Objem

330 ml