Hrnek Nejlepší učitel
search
  • Hrnek Nejlepší učitel

Hrnek Nejlepší učitel

239 Kč
S DPH

Učitelů nějak ubývá, toho si jistě všiml každý. Pokud jste tedy měli to štěstí a některý z opravdových "pánů učitelů" se staral i o vaše vzdělávání, jistě na něj vzpomínáte s láskou. Svůj vztah a vděčnost můžete vyjádřit originálním hrnečkem.

Počet
skladem

Učitelů nějak ubývá, toho si jistě všiml každý. Pokud jste tedy měli to štěstí a některý z opravdových "pánů učitelů" se staral i o vaše vzdělávání, jistě na něj vzpomínáte s láskou. Svůj vztah a vděčnost můžete vyjádřit originálním hrnečkem s natištěným věnováním.

Pro příležitost loučení na závěru školního roku, ale i jen tak pro radost kdykoli v jeho průběhu, můžete svého oblíbeného učitele potěšit nezvyklým, stylovým a současně praktickým dárkem - hrnečkem s věnováním PRO NEJLEPŠÍHO UČITELE. Až se v klidu posadí a z hrnečku zavoní čerstvě uvařená káva nebo čaj, určitě s dojetím zavzpomíná na své žáky, se kterými strávil veselé i ty napjaté a dramatické chvíle, vždyť to všechno ke školní docházce patří. Hrneček pro oblíbeného kantora je výborný dárek pro žáčky základní školy stejně jako pro absolventy středních, vysokých nebo večerních škol.

Tento hrnek je opatřen barevným potiskem, který vydrží mnohem déle a bude stále jako nový, když omytí hrníčku bude obdarovaný věnovat chvilku svého času a provede to pěkně v ruce, myčka na nádobí se pro hrneček s potiskem moc nehodí.

Rozměry

9,5 x 8 cm (výška x průměr)

Materiál

kvalitní keramika s potiskem z obou stran, pro praváka i leváka

Objem

330 ml