Hrnek Nejlepší brácha
search
  • Hrnek Nejlepší brácha

Hrnek Nejlepší brácha

239 Kč
S DPH

Nejbližší sourozenec mužského pohlaví, to zní škrobeně a šroubovaně, ale brácha, bráška, to už je něco jiného. Pokud ho máte, važte si ho a udělejte mu radost hezkým hrnečkem s potiskem, který vaše pocity kdykoli zopakuje a připomene.

Počet
skladem

Nejbližší sourozenec mužského pohlaví, to zní škrobeně a šroubovaně, ale brácha, bráška, to už je něco jiného. Pokud ho máte, važte si ho a udělejte mu radost hezkým hrnečkem s potiskem, který vaše pocity kdykoli zopakuje a připomene. Brácha je prostě fajn!

Mít bratra neboli lidově řečeno bráchu, to je sice občas v životě i pěkná svízel, určitě ale převažují ty kladné a pozitivní věci. To teprve kdybyste to štěstí neměli, tak byste po správném bratrovi zatoužili a možná i docela záviděli těm, kdo se právě správným bráchou mohou pochlubit. Ať je bratr starší, mladší nebo třeba se jedná o úplně k nerozeznání podobné dvojče, s bráchou si člověk prostě vybuduje svůj osobní vztah a vlastní malý soukromý vesmír, uvědomili jste si to někdy? Možná právě teď nadešel nejvyšší čas na obdarování brášky pěkným hrnečkem, který mu vše připomene.

Tento hrnek je opatřen barevným potiskem, který vydrží mnohem déle a bude stále jako nový, když omytí hrníčku bude obdarovaný věnovat chvilku svého času a provede to pěkně v ruce, myčka na nádobí se pro hrneček s potiskem moc nehodí.

Rozměry

9,5 x 8 cm (výška x průměr)

Materiál

kvalitní keramika s barevným potiskem pro praváka

Objem

330 ml