Hrnek Není káva
search
  • Hrnek Není káva

Hrnek Není káva

199 Kč
S DPH

Motivační hrneček na ranní kávu pro každého, kdo si na ten malý obřad zvykl a nemůže bez ranního kafíčka správně začít den. 

Počet
skladem

Motivační hrneček na ranní kávu pro každého, kdo si na ten malý obřad zvykl a nemůže bez ranního kafíčka správně začít den. Každý milovník (a především milovnice, samozřejmě) oblíbeného voňavého životabudiče nápoje bude mít radost z dárku, jakým je tenhle vtipný hrneček.

Ačkoli je možná trochu přehnaně a nadneseně řečeno, pro mnohé z nás vlastně tohle heslo docela platí. Už jste si také zvykli na ranní rituál s voňavou kávou, při které se celý organismus teprve pořádně dostává "do obrátek" a začíná naplno fungovat? Doktoři asi budou mít spousty učených komentářů o nevhodnosti nebo dokonce škodlivosti ranního kafíčka, ale když se to nebude přehánět, ten dobrý pocit jinak ničím člověk nenahradí, když si jednou zvykne.

A pokud nás ta ranní káva hezky nabudí, potom bude práce určitě mnohem produktivnější, kvalitnější, rychlejší... prostě kdyby vás s tím kafem někdo z nadřízených přistihl už v pracovní době a chtěl být přísný až autoritativní, určitě dobře víte, jak se šikovně vymluvit, ne?

Hrneček zdobí výrazný barevný potisk, který bude prakticky věčný, pokud si obdarovaný najde po vypití kávy chvilku a omyje ho pěkně v ruce. Myčka na nádobí není pro hrneček s barevným potiskem příliš vhodná.

Rozměry

9,5 x 8 cm (výška x průměr)

Materiál

kvalitní keramika s barevným potiskem pro praváka

Objem

330 ml