Originální sklenička Stormtrooper
search
  • Originální sklenička Stormtrooper
  • Originální sklenička Stormtrooper
  • Originální sklenička Stormtrooper
  • Originální sklenička Stormtrooper
  • Originální sklenička Stormtrooper

Originální sklenička Stormtrooper

599 Kč
S DPH

Fenomén Hvězdných válek je stále aktuální, vesmírnou ságu zbožňují celé generace a netrpělivě očekávají další díly příběhu boje Dobra se Zlem. Pro fanouška STAR WARS jsou předměty, připomínající legendární postavy skvělým dárkem a sběratelským kouskem.

Počet
skladem

Fenomén Hvězdných válek je stále aktuální, vesmírnou ságu zbožňují celé generace a netrpělivě očekávají další díly příběhu boje Dobra se Zlem. pro fanouška STAR WARS jsou předměty, připomínající legendární postavy skvělým dárkem a sběratelským kouskem.

Sklenička s dokonale propracovanou přílbou elitního imperiálního vojáka - stormtroopera je pro fanoušky Hvězdných válek dalším exemplářem, o kterém jistě budou přesvědčeni, že v jejich kolekci nesmí chybět. Po nalití nápoje vynikne děsivě působící přílba ještě mnohem výrazněji. Svým designem možná trochu připomíná lidskou lebku, vždyť to byl také záměr galaktického Impéria, dodat svým vojákům kromě efektivní ochrany i hrůzu nahánějící vzhled.

Autorem designu přílby a s ní spojeného kompletního brnění je výtvarník Andrew Ainsworth z londýnské návrhářské firmy Shepperton Studios, originál pochází z roku 1976. Stejné návrhářské studio vytvořilo i téměř všechny další přílby a doplňky pro Lucasovu vesmírnou ságu. Vzhledem k poměrně komplikovanému provedení se sklenička nehodí do myčky na nádobí ani k použití v mikrovlnné troubě, doporučeno je výhradně ruční mytí.

Materiál

sklo

Rozměry

92 x 85 mm (výška x průměr)

Objem

150 ml

Specifické reference

ean13
5060407526966