Zamilované těstoviny | Originální dárky a gadgets | megadárky.cz
search
  • Zamilované těstoviny | Originální dárky a gadgets | megadárky.cz

Zamilované těstoviny

179 Kč
S DPH

Trojbarevná srdíčka z pšeničné krupice, která jasně řeknou, co cítíte. K obarvení posloužila rajská jablíčka a špenát, žádné umělé barvivo nebo potravinářská chemie! Spousta srdíček, která se mohou hodit k přípravě zamilovaných jídel jako nic jiného.

Počet
skladem

Trojbarevná srdíčka z pšeničné krupice, která jasně řeknou, co cítíte. K obarvení posloužila rajská jablíčka a špenát, žádné umělé barvivo nebo potravinářská chemie! Spousta srdíček, která se mohou hodit k přípravě zamilovaných jídel jako nic jiného...

Zabalené vydrží velmi dlouho, jsou totiž vyrobeny z opravdu těch nejkvalitnějších surovin, jakmile je uvaříte, můžete se sami přesvědčit, jak je pravdivé přísloví o tom, že láska prochází žaludkem. Tyhle roztomilé těstoviny můžete použít jako ozdobu do polévky nebo je připravit s omáčkou, zapečené, prostě fantazii se meze nekladou. Stále budou dominantou pokrmu malá, něžná trojbarevná srdíčka, která jasně vypovědí, co chtěl mistr kuchař svým výtvorem říci.

Po uvaření ještě trochu nabudou, počítejte s tím, abyste potom neměli kuchyň plnou samých srdíček. Velmi příjemná chuť, navíc jsou vyloženě dietní a tak si je mohou dopřát i ti (nebo spíše ty), co drží přísnou dietu a nechtějí nabrat ani deko navíc! Ideální nejen na Valentýna, srdíčky dokážete někdy partnerovi říci víc než spoustou prázdných slov.

 

Složení

krupice z tvrdé pšenice, voda, sušený špenát 1,5 %, sušená rajčata 1,5 %

 

Doba přípravy

5 – 7 minut

 

Hmotnost balení

250 g

Specifické reference

ean13
4029811179978