Fluffy Massager
search
  • Fluffy Massager
  • Fluffy Massager

Fluffy Massager

699 Kč
S DPH

Přijdete domů a máte pocit, že nohy už dosloužily. Chtělo by to nějakou příjemnou masáž, ale ani na to už nejde nějak sebrat síly.

Počet
skladem

Přijdete domů a máte pocit, že nohy už dosloužily. Chtělo by to nějakou příjemnou masáž, ale ani na to už nejde nějak sebrat síly. Ovšem stačí nazout masážní podložku FLUFFY MASSAGER a jemné vibrace spolu s dotekem chundelatého potahu příjemně nohy masírují.

Tento masážní a relaxační prostředek výborně poslouží k uvolnění a jemné masáži znavených nohou, především jejich spodní části, tedy po celý den většinou hodně namáhaných chodidel. Jen se nezkoušejte někam rozběhnout, když uslyšíte zvonek u dveří, ozve se telefon na stolku nebo zapíská rychlovarná konvice, napřed nohy ven z teploučka masážní podložky, abyste nepadli na nos! Ačkoli podložka připomíná pantofle, obě komory pro chodidla jsou spojeny společnou základnou s vibračním motorkem, na pobíhání po bytě se tedy skutečně nehodí ani náhodou.

Mimořádně hebký materiál s delším vlasem poskytuje na dotek velice příjemný pocit, který je ještě navýšen po zapnutí vibračního motorku vypínačem na straně. Baterie se vkládají po otevření zipu na spodní straně podložky. Relaxace a úleva přicházejí během chvilky, lze používat při sledování televize, při poslechu hudby nebo čtení, v práci raději opatrně, abyste při slastné masáži nezačali místo tvoření hodnot poklimbávat.

Rozměry

32 x 31 x 7 cm (šířka x délka x výška)

Materiál

zdravotní molitanová pěna, potaženo komfortním FLUFFY materiálem s dlouhým vláknem

Napájení

2 tužkové baterie typu AA (nejsou součástí balení)

Specifické reference

ean13
8435527813284