Vyhřívané bačkůrky
search
  • Vyhřívané bačkůrky
  • Vyhřívané bačkůrky
  • Vyhřívané bačkůrky
  • Vyhřívané bačkůrky
  • Vyhřívané bačkůrky
  • Vyhřívané bačkůrky
  • Vyhřívané bačkůrky

Vyhřívané bačkůrky (modrá)

379 Kč
S DPH

Znáte ten pocit,když se vracíte za nepříznivého, studeného počasí a těšíte se, jak doma bude teploučko a útulno? Samozřejmě k tomu patří i teplo od nohu.

Počet
skladem

Znáte ten pocit, když se vracíte za nepříznivého, studeného počasí a těšíte se, jak doma bude teploučko a útulno? Samozřejmě k tomu patří i teplo od nohu. Nemusíte strkat nohy do trouby nebo je namáhavě zvedat na topení, postačí mít ohřívací bačkůrky!

Tahle zajímavá vychytávka potěší především v zimním počasí, kdy člověk ocení, že během chvilky si dá nohy do teploučkých bačkor a užívá si pohodu vyhřátého domova dvojnásob. Pohodlná domácí obuv není určena k pobíhání a vykonávání domácích prací, ale po příchodu domů s prokřehlýma nohama si nic lepšího ani nedokážete představit. Jak to vlastně funguje?

Je to vcelku velice jednoduché - stačí na nějakých devadesát sekund vložit vyhřívací vložku (naplněnou lněnými semínky, která skvěle absorbují teplo) do mikrovlnné trouby a následně je vložit do bačkůrek, kde příjemně zahřejí spodní část, tedy prochladlé chodidlo.

Vyjmutí i vložení ohřívací vložky je velmi jednoduché - postačí otevřít zdrhovadlo (zip) po straně a vložku vyjmout, ohřát v mikrovlnce (maximálně po dobu 90 sekund) a pro vložení opakovat postup v opačném pořadí. Nahřátá vložka je teplá, ale bez problémů a obav s ní lze manipulovat holou rukou. Dopřejte si příjemné teplo od nohou a užívejte ho naplno, vložka bude hřát ještě přibližně hodinu. Navíc je tento postup zcela hygienický a zdravotně nezávadný. Nechybí samozřejmě ani návod k používání v českém jazyce.

Materiál

bačkůrky - Polyester

nahřívací vložky - lněné semínko

Rozměry

délka: cca 27 cm, přizpůsobí se ovšem snadno každé noze

Specifické reference

ean13
8435527817206