Hrnek Nejlepší kamarádka
search
  • Hrnek Nejlepší kamarádka

Hrnek Nejlepší kamarádka

239 Kč
S DPH

Dát dárek své kamarádce, to může děvče i chlapec, dospělý muž i žena, není v tom třeba hledat nic jiného než ocenění přátelského vztahu, jehož si člověk váží. Kolik máme opravdových kamarádek? Většinou by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. 

Počet
skladem

Dát dárek své kamarádce, to může děvče i chlapec, dospělý muž i žena, není v tom třeba hledat nic jiného než ocenění přátelského vztahu, jehož si člověk váží. Kolik máme opravdových kamarádek? Většinou by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. Tak na ně mysleme.

Kamarádka, to není jen tak ledajaká známá, se kterou se občas pozdravíme, prohodíme pár frází a případně podrobíme kritice některou z těch, které zrovna nejsou na doslech a na dohled. Kdepak, opravdová kamarádka, to je něco jiného, té se lze svěřit úplně se vším a stejně tak ona nemívá žádná tajemství před námi. Kamarádka nás podrží ve chvíli, kdy je to potřeba, podá pomocnou ruku a má vždy pochopení, právě proto si tohle pojmenování zaslouží. A pokud si zaslouží občas i drobnou pozornost nebo dárek, může to být právě hrneček, jehož potisk za nás řekne zcela jasně a jednoznačně, jak jsme přesvědčení o tom, že právě naše kamarádka je ta úplně NEJ na celém světě.

Obdarovanou kamarádku bychom mohli nějak opatrně upozornit, aby hrneček raději omývala v ruce a nevkládala ho do myčky na nádobí, která k barevnému potisku nebývá příliš šetrná. Potom jí hrneček vydrží celé roky jako nový i při častém používání.

Rozměry

9,5 x 8 cm (výška x průměr)

Materiál

kvalitní keramika s potiskem z obou stran, pro praváka i leváka

Objem

330 ml