Paracord náramek | megadárky.cz
search
  • Paracord náramek | megadárky.cz
  • Paracord náramek | megadárky.cz

Paracord náramek

199 Kč
S DPH

Náramek upletený z pevného provazu se stal oblíbeným módním doplňkem můžu po celém světě. Ale jeho původní účel nebyl zdobit zápěstí. Tento náramek je tvořen z uzlíků uvázaných těsně vedle sebe tak, že po rozvázaní máte k dispozici poměrně dlouhý provázek. V divočině vás může délka provázku dělit od záchrany života.

Počet
skladem

Náramek upletený z pevného provazu se stal oblíbeným módním doplňkem můžu po celém světě. Ale jeho původní účel nebyl zdobit zápěstí. Tento náramek je tvořen z uzlíků uvázaných těsně vedle sebe tak, že po rozvázaní máte k dispozici poměrně dlouhý provázek. V divočině vás může délka provázku dělit od záchrany života. Proto jsou náramky tak oblíbené. Jsou symbolem síly, respektu a přežití.

A co všechno můžete v terénu z provázku vyrobit?

Tětivu k luku, past na kořist, primitivní luk pro rozdělání ohně, škrtidlo při zranění, náhradní tkaničky do bot, prut na rybaření, lano pro upevnění přístřešku, při rozebrání provazu získáte zevnitř lana menší provázky, které můžete použít při spravování oděvu či přístřešku. Další možnosti použití přináší sám život.

Náramek je vyrobený z parašutistického lana a plastové přezky.

 

Rozměry

pro obvod zápěstí max. 18 cm